354 - Conill amb ceps i xampinyons SE36 - Rap a la Marinera 353 - Carxofes amb patates i cloïses 352 - Coca de greixons (llardons) 351 - Orada al forn 350 - Galtes de porc amb salsafins SE35 - Calamars farcits 349 - Bunyols de vent farcits amb nata o amb crema 348 - Pastís de salmó 346 - Vedella amb múrgoles SE34 - GALTES DE PORC ROSTIDES AMB POMA 345 - Coca de Maduixes 344 - Bacallà amb ceba i carxofes 343 - Galtes de porc al Pedro Ximénez 342 - Pinya amb merenga 341 - Pastís de Pastanaga SE33 - XAMPINYONS FARCITS I ESPATLLA DE XAI 340 - Pa amb vi i sucre (i nata) 339 - Bacallà amb panses i pinyons al forn 338 - Lasanya de tonyina 337 - Gelat de turró 336 - Melmelada de carbassa de cabell d’angel SE32 - Vieires amb beixamel, Lluç amb salsa de gambes, Pastís de mousse de taronja 335 - Melmelada de carbassa de cabell d’angel 334 - Arròs amb trompetes de la mort