Arxiu  de receptes gastronòmiques de "Les Cuineres de Salt"
 Pastís de Iogurt Conill amb sípia Pastís de préssec
 Galtes de porc rostides amb patates Filet de porc Ibèric amb préssec i raïm Paella d'arròs
 Panellets Galtes de porc amb salsafins Coca de Ratafia
 Escudella de Nadal Faves i pèsols Pinya caramel·litzada al cointreau
 Sopa de peix Brandada de  bacallà Torrades Sta. Teresa amb salsa torró Xixona
 Llauna de cargols Bacallà amb cloïsses Pollastre amb gambes
 Sardines en escabeix Pops amb ceba Ostres al cava
 Coca Casolana Gaspatxo Pipirrana
 Llom de porc amb salsa Plàtans flamejats Patates farcides de bacallà
 Canelons d'estiu Pollastre al cava Tonyina amb puré d'albergínia
 Amanida de pollastre Rostit de xai a la provençal Lloms de conill al brandi
 Ratafia Rap amb bolets Crema d'ametlles
 Pastís de poma, canyella i nous Galetes de xocolata Bunyols de poma
 Petxines gratinades Teules Galtes de porc farcides
 Sarsuela Calamars a la romana Lluç farcit d'espinacs
 Magret d'ànec amb ratafia Pollastre rostit Bescuit de xocolata
 Bunyols de Quaresma Fideus amb cloïsses Botifarres dolces amb poma i torradetes
 "Coulant" de xocolata Strudl de poma (postres alemany) Panet al niu
 Ànec amb fruita i whisky Conill rostit Musclos amb salsa
 Flam de verdures Quiche lorraine Tonyina amb pebrot verd
 Rovellons al vi Amanida de pera i formatge fresc Llenties guisades
 Terrina de carn Sopa de bolets Calamars farcits de bolets
 Mandonguilles amb sípia, calamars i pèsols Costelló de porc amb castanyes Menú 100 - especial
 Porc senglar rostit Coca de pera i xocolata Flam de coco
 Pastís salat de gambes i porro Ametllats Pollastre amb ceba
 Pastís de poma Lluç amb salsa suau d'all Sara
 Pagells amb patates Sopa de menta Sopa de rap amb ametlles
 Bacallà a la mousselina d'alls Crema catalana Galtes de vedella amb gírgoles
 Rissotto primavera Croquetes de lluç Arròs de verdures al forn
 Pastís de taronja Turbot al forn amb patates i ceba Pit de xai amb patates i pèsols
 Llom de porc a la mostassa Empanada de tonyina Orada a la sal amb patates panadera
 Bunyols de taronja Cassola de rap amb patates i pebrot verd Lluç amb salsa vermella de tomata i pebrot
 Coca de pinya Coca de porros i formatge Senglar amb castanyes
 Mousse de llimona Vedella amb raïm Farcellets de col amb costella de porc
 S26-Menú de Festa Major 2015 Banda de pasta de full amb fruites Corona de peix
 Sorbet mandarina Bacallà amb carxofes Amanida de pasta amb fruites i formatge
 Menú de Festa Major 2016 Coca d'anís Filet al vi de Madeira
 Conill rostit amb bolets i ceba Besuc al forn amb patates Menú de Festa Major 2017
 Empanada mixta pasta de full amb pernil Canelons de Nadal Galetes per l'arbre de Nadal
 Verat al forn amb cansalada Coca de ceba Pop a la gallega
 Menú de Festa Major 2018 Arròs amb verdures de temporada Pinya amb crema cremada