CUINA INTERNACIONAL

 273 - Kabab Chapli (Pakinstan)

 275 - Mussaka grega

 277 - Patates a la su´ssa amb carn de porc (Su´ssa)

 279 - Fritatta de spaguetti (ItÓlia)

 281 - Salmˇ a la dinamarquesa

 283 - Fideus xinesos (Xina)

 285 - Xampinyons farcits (Irlanda)

 287 - Peix espasa a la grega (Grecia)

 290 - Sopa de Mugi Miso (Japˇ)

 293 - Pollastre a l'estil hind˙

 295 - Espaguetis amb clo´sses (ItÓlia)

 297 - P˙ding de peix n˛rdic (Noruega)

 299 - Fricandˇ (Catalunya)

 301 - PastÝs de formatge de SuÓbia (Alemanya)

 303 - Makroud (dolš tÝpic egipci)

 305 - Kuku Paka (Cuba)

 307 - Menemen (esmorzar tÝpic de Turquia)

 309 - Tradicional fondue de formatge (Su´ssa)

 311 - P˙ding de yorkshire amb rosbif (Anglaterra)

 313 - StrŘdel tirolŔs (└ustria)

 

 274  - Fricadeller (Mandonguilles daneses)

 276 - AjÝ de llagostins (Per˙)

 278 - Musclos amb patata (CanadÓ)

 280 - Pastis de formatge (Catalunya)

 282 - Conill amb mostassa (Irlanda)

 284 - Salmˇ en croűte (Franša)

 286 - Ambrosia, delicia per Nadal (Brasil)

 289 - Costellam de porc amb plÓtans (Brasil)

 291 - Porc a la flamenca (BŔlgica)

 294 - "Fajitas" de pollastre (MŔxic)

 296 - Carbonara amb ou (ItÓlia)

 298 - Hummus (marroc)

 300 - Amanida holandesa

 302 - Forfar Bridies (Esc˛cia)

 304 - Salmˇ a la danesa

 306 - Braš de taronja portuguŔs

 308 - Croquetes de mill amb verdures (Catalunya)

 310 - Llom especiat (AustrÓlia)

 312 - Blat tendre amb bolets (Salt)